Трейлър на тренировките


Повече за мен

Казвам се Стела Колева и съм сертифициран нутриционист от Национална Академия за Спорт и Медицина в САЩ – NASM и дипломиран йога преподавател на деца и възрастни от 2014 година.

През 2020 година разработих специална програма за отслабване и изгаряне на мазнините, с гарантиран ефект БЕЗ ГЛАД, ДИЕТИ И РЕЖИМИ!!!!

Моята мисия е да предам познанията си като насоки за здравословен начин на живот, да допринеса в подобряването на общото здравословно състояние на човека, изчиствайки го от токсини, излишни натрупани в годините килограми и събуждайки любов към себе си и балансираното хранене.

Методите на моята работа са комплексни с цел дългосрочно постигане на промени в начина на мислене за храната, изграждане на нови полезни навици за физическа активност, отношението към стреса и психическото състояние.

Автор съм на книгата „Йогата лекува“

100% ГАРАНТИРАН ЕФЕКТ


Целта на програмата е да се събуди и ускори метаболизма и да се изгради навик за движение.

  • Намаляване на теглото
  • Намаляване на обиколката на корема и ханша
  • Тонизиране на кожата
  • Увеличаване на енергията
  • Засилване на издръжливостта
  • Стягане на тялото
  • Подобряване на сърдечната функция

*Видими резлутати се постигат още след края на третата седмица. Програмата дава невероятен ефект ако се продължи и след три месеца при точни инструкции.Гъвкавост и мобилност


Колкото повече тренираш, толкова по-добра гъвкавост ще придобиеш и лекота в тялото. Упражненията придават мобилност в ставите и са подходящи и за хора с болки в гърба и скованност във врата и раменете.


Храната е твой приятел

Благодарение на тренировките, метаболизма се ускорява и вместо да складираш мазнини и да трупаш килограми, ще си позволяваш хубава и питателна храна, която ще те държи в ситост дълго време.Аз съм с теб

Можеш да се свържеш с мен, винаги когато имаш нужда за подмяна на дадено упражнение или просто за информация и съвет. Достатъчно е да ми пишеш и ще ти отговоря в рамките на деня.