Програмата е за всички, които искат да запазят кожата на лицето, шията и деколтето свежа, еластична, тонизирана и да забавят увисването й, само с няколко минути на ден в домашни условия.

ТАЙНАТА НА МЛАДАТА КОЖА

Грижата за кожата е комплексна. Не е достатъчен един крем, дори и да е най-скъпият на пазара. Кожата на лицето се нуждае от постоянни грижи, като редовен здравословен начин на живот, правилно хранене, масажи, йога, домашни маски, специализирани ефективни продукти. Всичко това е показано нагледно и детайлно в тази програма.

Бонус - техники за подмладяващ грим.

ЙОГА АСАНИ

Програмата включва специалицирани йога практики за лице, шия и тяло, съвсем леки, но много ефективни, насочени към контура на лицето и срещу отпускане на кожата

ХРАНЕНЕ, НАЧИН НА ЖИВОТ

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло, затова храненето и начина на живот са от основно значение за вида на кожата, запазването на колагена и предотвратяването на отоци и сив тен.

МАСАЖИ

Масажите имат доказано действие върху стягането на кожата. Програмата се състои от много видеа, от които техники за мануални масажи и такива със специални уреди.

*** ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА